Stadscamping Zeeland open voor alle gasten!

De coronacrisis heeft een enorme impact op ons allemaal, ook op de recreatiebranche.

Wij vinden het fijn om onze gasten weer op de ons vertrouwde gastvrije manier te mogen ontvangen. Daarbij zullen wij in acht nemen wat de nieuwe anderhalve-meter-economie van ons vraagt.

Als moderne camping zijn wij ruim opgezet. Onze faciliteiten zijn nieuw en van deze tijd. Dat is een groot pluspunt nu Nederland zich moet instellen op de 1,5 meter recreatie!

 

Hoe zijn wij ingesteld op de “1,5 meter recreatie”?

Bij Stadscamping Zeeland kunt u:

  • Online boeken
  • Online betalen via de betaallink in uw reserveringsbevestiging
  • Op basis van uw betaling en kentekenherkenning heeft u gedurende uw verblijf automatisch toegang via onze slagboom
  • Verblijven op grote kampeer- en camperplaatsen met privé sanitair
  • U kunt contactloos in- en uitchecken
  • Logeren in een van onze chalets welke inclusief alle faciliteiten enkel voor u en uw medereizigers ter beschikking staat.

De komende periode voeren wij wel ontbijt- en broodjesservice en verlenen geen horeca diensten.

We houden onze gasten op de hoogte van de veiligheidsregels.

Onze locatie is ideaal en rustig gelegen zodat u echt even bij kunt komen.

 

Alle gasten zijn welkom! 

 

Chalets Kampeer & Camperplaatsen
Toeristische overnachtingen. Campers, caravans, vouwwagens, tenten.
Alle gasten uit de directe omgeving die tijdelijk alternatieve huisvesting nodig hebben (bijv in verband met scheiding, verhuizing, verbouwing).
Alle zakelijke gasten

 

 

De Veiligheidsregio beslist welk percentage bezetting toegestaan is. Onze systemen zijn hierop ingesteld.

Vraag & Antwoorden

Kan ik als toerist naar Stadscamping Zeeland komen, nu met het coronavirus? Wij kunnen alle typen gasten weer verwelkomen. Onze chalets zijn boekbaar als ook onze kampeer- en camperplaatsen mét en zonder privé sanitair. Het centrale sanitair is ook weer open. U kunt online boeken, ons bellen of ons een email sturen. Wij verheugen ons al op uw komst.
In ons volledig ingerichte chalets kunnen wij wel zakelijke gasten ontvangen. Ook is tijdelijke bewoning bij bijvoorbeeld echtscheiding of verbouwing van de eigen woning toegestaan.
Neemt u rustig de tijd om te bepalen wanneer u wilt komen. Uw tegoed blijft bij ons staan. U hoeft ons niet te mailen om uw tegoed te laten bevestigen. Als u een datum in gedachten hebt, dan ontvangen wij graag uw email op info@stadscampingzeeland.nl met: • Uw reserveringsnummer • De gewenste periode • Accommodatie- of kampeerplaats type • Aantal gasten en eventuele huisdieren • Uw kenteken
Wij zijn gewoon bereikbaar. Het kan zijn dat we even niet op kunnen nemen omdat we in gesprek zijn. Probeert u het dan later nog eens! Natuurlijk kunt u uw vragen en reacties ook per mail aan ons toesturen (info@stadscampingzeeland.nl), wij sturen u dan graag een respons. Wat wij u alvast aan kunnen geven is dat - Wij per direct weer gasten mogen ontvangen in al onze typen accommodaties. - Uw eventuele aanbetaling op een boeking blijft staan voor een nieuw verblijf. Wij geven u ruimschoots de tijd om een nieuw bezoek te plannen. U hoeft geen bevestiging te vragen van uw tegoed!
Op dit moment mogen wij weer gasten ontvangen en zijn alle typen accommodaties boekbaar. Wij houden u via onze website steeds op de hoogte van de meest actuele situatie. Wilt u later bij ons verblijven, graag! U kunt boeken via het reserveringssysteem op onze website, of per e-mail.
In dat geval gelden onze gebruikelijke annuleringsvoorwaarden volgens de RECRON voorwaarden of je eigen annuleringsverzekering.