Over ons

Stadscamping Zeeland is een vriendelijke camping voorzien van alle moderne gemakken. De camping is 4 hectare groot en ligt op nog geen 1 kilometer van de gezellige winkelstraten van het monumentale Middelburg. De uitgestrekte stranden en duinen van de Walcherse kust zijn eenvoudig per fiets of met de auto bereikbaar. Nagenoeg naast de stadscamping ligt het mooie Amalia park; heerlijk om hier ’s avonds nog even een kleine wandeling te maken.

In mei 2023 werd Stadscamping Zeeland tot beste camper plaats van Nederland!  De ACSI Awards worden jaarlijks uitgereikt aan campings die uitblinken op het gebied van gastvrijheid, hygiëne, voorzieningen, omgeving en prijs-kwaliteitverhouding. De winnaars worden gekozen op basis van de reviews van kampeerders op de website van ACSI Eurocampings. Stadscamping Zeeland werd als beste gekozen uit de 1400 camperplaatsen.

Wie van winkelen, wandelen en fietsen houdt, kan zijn hart ophalen in dit mooie stukje van Zeeland.
“Stadscamping Zeeland is in de zomer van 2017 volledig vernieuwd en zodoende van alle eigentijdse gemakken voorzien. Zo is er gloednieuw sanitair en een goed wifi netwerk. Onze faciliteiten zijn ingesteld op camperaars, caravans en tenten maar ook op gasten die een luxer verblijf wensen in een van onze chalets.

Onze 4 of 6 persoons chalets zijn goed geïsoleerd zodat er jaar rond in verbleven kan worden. Ook de hotel chalets zijn zeer aantrekkelijk: een mooie kamer met een relax zitje, een keuken met alle voorzieningen, eettafel, badkamer en eigen terras. Het is niet gek dat zowel de recreant als de zakelijke gasten graag komen logeren! Dat de gastvrijheid en kwaliteit die wij bieden wordt gewaardeerd, daar doen wij het voor!”