Zakelijk verblijf

Op Stadscamping Zeeland is een zakelijk verblijf mogelijk. U bent als zakelijke gast meer dan welkom. De centrale ligging in het fraaie Middelburg en het hoogwaardige voorzieningenniveau van de Stadscamping zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Ons hotelchalet met ontbijtservice is de perfecte accommodatie voor uw zakelijk bezoek aan Middelburg; voorzien van een heerlijk bed, een praktische keuken, klein zitje binnen en buiten en een lekkere douche met toilet. Bovendien iedere ochtend een ontbijt indien gewenst.
Bruisend Middelburg is op loopafstand en geeft u de gelegenheid om op uw gemak door de monumentale stad te slenteren en/of een hapje te eten in één van de gezellige restaurants. Vanaf de Stadscamping kunt u prima fietsen door Walcheren of heerlijk uitwaaien op het strand. Meer informatie over de fietsverhuur.

Accommodatie werknemer of zakenrelatie

Bent u voor zaken in Middelburg en zoekt u accommodatie? Of zoekt u voor uw zakenrelatie een fraaie plek om te overnachten? Op Stadscamping Zeeland kunt u of uw zakenrelatie in een rustige en groene omgeving volledig tot rust komen na een drukke dag werken.
Ons hotelchalet biedt u ook alle mogelijkheid om ongestoord uw creatief proces de vrije loop te laten; ontspannen en geïnspireerd werken aan uw gedichtenbundel, kunstwerk, uitvinding of bedrijfsplan.

Cursuslocatie

De Stadscamping is verder perfect als cursuslocatie. Bij meerdaagse cursussen kunnen de leider(s) en deelnemers in één van de complete chalets verblijven. Het restaurant van de Stadscamping wordt omgetoverd tot vergaderruimte met catering. Voor het organiseren van een aantal lezingen of seminars is de Stadscamping ook de ideale plek. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding uitje

En wat denkt u van een teambuilding uitje met Stadscamping Zeeland als uitvalsbasis? Naast de juiste accommodatie en voorzieningen, biedt de omgeving van Middelburg ook alle mogelijkheden voor leuke en leerzame uitstapjes. Uw werknemers zijn verzekerd van een gezellig en onuitwisbaar uitje. Het is zelfs mogelijk om een aantal activiteiten op de Stadscamping plaats te laten vinden. Uiteraard willen wij van de Stadscamping graag met u meedenken om een perfect teambuilding programma samen te stellen.
U zult zich gegarandeerd thuis voelen op de Stadscamping. Informeer welke mogelijkheden er zijn, wij staan u graag te woord.