Camper plaatsen

Wij heten u van harte welkom op de beste camperplaats van Nederland!  Wat zijn we trots met de prachtige erkenning uit 1400 camperplaatsen als beste uitgekozen te zijn.

De ACSI Awards worden jaarlijks uitgereikt aan campings die uitblinken op het gebied van gastvrijheid, hygiëne, voorzieningen, omgeving en prijs-kwaliteitverhouding. De winnaars worden gekozen op basis van de reviews van kampeerders op de website van ACSI Eurocampings. Stadscamping Zeeland werd als beste gekozen uit 1400 camperplaatsen.

stadscamping zeeland beste camperplaats nederland asci 2023

Als wij onze gasten vragen, dan noemen ze vooral de gastvrije ontvangst, de ruime plaatsen, het zeer schone sanitair en de prachtige ligging ten opzicht van de vele leuke plaatsen in de omgeving. Onze prachtige stad Middelburg zeer in trek is bij reizigers met campers. Er zijn steeds meer binnen- en buitenlandse gasten die Nederland, en Zeeland in het bijzonder, met de camper bezoeken. Of het nu een kort of lang verblijf is, kamperen in Zeeland is populair. Er valt in Zeeland ook genoeg te beleven. Van cultuur snuiven in Zeeland, een fijne stranddag tot een gezellig stadsuitje in Middelburg. Na alle indrukken die u overdag hebt opgedaan wilt u verzekerd zijn van een rustige plek in het groen. Wij heten u van harte welkom op Stadscamping Zeeland.

Slechts enkele minuten van de rondweg rijdt u via een goed toegankelijke toegangsweg zo naar uw kampeerplek toe. U kunt kiezen uit een van onze speciale camperplaatsen op de camping of voor een van de reguliere kampeerplaatsen. Als u zich heeft gesetteld kunt u op een van onze fietsen, of lopend, zo de historische stad in.

CAMPERPLAATS COMFORT

Verharde plaats van ca. 110 m2 met gedeelde sanitair.

CAMPERPLAATS COMFORT PLUS

Verharde plaats van 110 m2 met privé sanitair.