City Hotel Suite 2p

Deze City Suite voor 2 personen heeft gezien de indeling en faciliteiten veel weg van een luxe hotelkamer.

Ten opzichte van een hotelkamer geniet u echter van vele extra’s! Wat denkt u van een heerlijk terras om rustig buiten te kunnen zitten? En een keuken waarin u zelf naar wens het een of ander kunt bereiden?

Door de grote raampartijen is de suite heel licht en aangenaam.
De praktische indeling zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. De twee uiterst comfortabele bedden worden geflankeerd door twee hoge kledingkasten. Over de gehele breedte van het bed is een fijne tafel aangebracht welke verrijdbaar is. Met het stopcontact wat in de vloer verwerkt is biedt deze tafel een heerlijke plek om met uw laptop te werken. Daarnaast heeft u de keuze uit een gezellig zitje voor de schuifpui of een plaatsje aan de keukentafel.

De praktische keuken biedt meer mogelijkheden dan alleen het maken van een kopje koffie of thee. U beschikt er over een koelkast met vriesvak, fornuis en afzuiger zodat u als u wilt voor uzelf kunt koken.

De badkamer is bereikbaar middels een handige schuifdeur en verrast door de ruimte en mooie uitvoering van douche, toilet en wastafel met meubel. Op het terras aan de voorzijde kunt u lekker van het buitenleven genieten.

De Suite is volledig ingericht en voorzien van opgemaakte bedden en handdoeken. Voor een vers ontbijt wordt dagelijks gezorgd. De kosten van eindschoonmaak zijn inbegrepen in de prijs.