Vakantie in eigen land!

Stadscamping Zeeland in Middelburg heeft naast kampeerplaatsen (toeristische plaatsen) en camperplaatsen ook luxe nieuwe chalets te huur. Alle campers, tenten en caravans hebben ruime plaatsen met snel WIFI. Mogelijkheid tot het huren van een fiets, alle accommodatie heeft een eigen parkeerplaats.

De Stadscamping ligt in een rustige groene omgeving, zodat u van een heerlijke nachtrust kunt genieten. Met 15 minuten lopen bent u al in het centrum van Middelburg.
Het strand en de zee van Walcheren zijn binnen 15 autominuten te bereiken. Vele leuke dorpjes en steden liggen dichtbij. Middelburg is jaarrond een geliefde bestemming.

U bent van harte welkom op de Stadscamping met uw tent, caravan of camper.
Ook voor zakelijk verblijf hebben wij verschillende mogelijkheden.

TentIcon

KAMPEREN

ChaletIcon

CHALETS

CamperIcon

CAMPERS

Bent u al fan? Volg ons op social media!

FacebookIcon
InstagramIcon

Geniet van uw vakantie op de Stadscamping Zeeland

Wat gasten zeggen over de camping

Online plaats boeken, betalen, nr. plaatstoewijzing, kentekenherkennig gaat slagboom open en je rijdt de camper zo op zijn plaats. Heel overzichtelijk, duidelijk en makkelijk. De camperplaatsen zijn verhard met schelpzand, heel fijn voor die zware campers, daaromheen gras, kan je nog met je voeten in t gras.

Mooie locatie. Goede communicatie met eigenaar.
Lieve man. Alles is netjes schoon mooie ruime plaatsen. Komen er zekers nog een keertje terug.

Voor ons was het geweldig dat wij op de Stadscamping konden verblijven in deze corona tijd. 95% van de tijd hadden wij het sanitair gebouw voor ons alleen. Ook waren we erg tevreden over de kwaliteit van de wifi.

Sanitair zag er als nieuw uit! Zeer schoon en ruim! Fijne ontvangst, erg gastvrij! Van alle gemakken voorzien! Wilde eerst 1 nacht blijven maar hebben er 5 nachten bij geplakt! Centrum lekker dichtbij, mooie uitvalsbasis om leuke plekken op Walcheren te ontdekken.