Reset wachtwoord

Your search results

Voorzieningen

gratis wifi op stadscamping zeeland
Gratis WiFi

WiFi is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks bestaan. Op onze camping kun je bij de horecagelegenheden gratis gebruik maken van WiFi.

Doordat de infrastructuur van de camping volledig is vernieuwd beschikken wij over een super snelle WIFI verbinding, ook op de toeristische plaatsen en in de chalets. Daar laten wij u graag van genieten.

Sportveld in Middelburg bij Stadscamping Zeeland
Sport en spel

Heerlijk voetballen met je vriendjes. Wat is er nou leuker om te doen? Net voor de toegang van de camping is een basketbal en voetbalveld. Ook een klimrek en rekstokken om lekker te klimmen en klauteren.

Voor de receptie van de stadscamping, in het zand, zorgen een kinderspeelhuisje, een wipkip (veerdier) en een trampoline eveneens voor veel plezier.

Een paar passen verder bent u al in het Amaliapark waar heerlijk gerend en geravot kan worden.

Wist u dat Middelburg ook een hele leuke natuurspeelplaats heeft? U bent er op de fiets binnen 5 minuten. Het is zeker een succes als u daar even met uw kinderen naar toe gaat. Meer informatie Speelhof Hoogerzael.

Campingwinkel
Shop

Bij de receptie bevindt zich een kleine shop voor de “vergeten boodschap” van dingen waar je als reiziger /  kampeerder zo om verlegen kunt zitten zoals een lucifers, tandpasta, tandenborstel of …. .
Voor de reguliere boodschappen bent u binnen enkele minuten in één van de nabijgelegen supermarkten, of het nu een Aldi, Jumbo, Albert Heijn of Lidl is.

In de receptie worden ook ansichtkaarten, wandel- en fietsroutes verkocht.

Hoofdsanitair Stadscamping Zeeland
Sanitairgebouw

Stadscamping Zeeland heeft een vast sanitair gebouw wat is voorzien van toiletten, wascabines, douches, familiedouches en een babyverschoonruimte. In het atrium vindt u de afwasplaatsen. Aan de buitenzijde kunt u uw chemische toilet ledigen.

De sanitaire ruimte voldoet aan de hoogste standaard van ANWB en ADAC.

wasserette op stadscamping zeeland
Wasserette

Even een wasje draaien. Niet iets waar u direct aan wilt denken op vakantie, maar het kan o zo handig zijn. In het hoofd toiletgebouw staat een wasmachine en droger waar u uw was kunt doen.

Vraagt u bij de receptie even om de sleutel.

beheerders-24-7-op-camping-aanwezig-
24/7 beheerder aanwezig

Heeft u een dringende vraag of een probleem?
Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week op de Stadscamping Zeeland iemand aanwezig om u te helpen indien nodig.