Reset Password

header_image
Your search results

Wednesday July 5th, 2017 by shinemark

Middelburg is zeer in trek bij het winkelend publiek en behoort als winkelstad tot de koplopers van Nederland. Er wordt in Middelburg veel geëxperimenteerd. Veel jonge ondernemers openen een winkel. Wie regelmatig door Middelburg loopt weet als geen ander dat het winkelaanbod in de stad groeit.

De Langeviele is hip and happening, een gezellige straat met leuke winkels om doorheen te lopen. Met bijvoorbeeld dameszaak Wit&Zo; een opvallende modezaak met zoals de naam al doet vermoeden, voor het overgrote deel witte kleding en accessoires. Maar ook de welbekende zaken Oil & Vinegar en Dille & Kamille zijn in de Langeviele gevestigd.
H&M, Hema en bijvoorbeeld Kruidvat bevinden zich in de Lange Delft; een sfeervolle winkelstraat die uitkomt op de Markt met het monumentaal stadhuis.
Ook de Nieuwe Burg verdient een bezoek met mooie zaken zoals Intertoys, Bijleveld mannenmode en de ANWB winkel.

Er is een leuke folder te verkrijgen, Middelburg Side Streets, die u wegwijs maakt in het centrum van Middelburg en alle hotspots met u deelt. Verkrijgbaar bij: de Tourist Shop in ‘De Drukkerij’, Markt 51 in Middelburg. Bezoek ook eens de Facebookpagina van ‘Wij zijn de stad’ voor leuke nieuwtjes over de binnenstad van Middelburg.

Dorst gekregen van het winkelen? U kunt voor een versnapering terecht op één van de gezellige terrassen op de Markt, Tympaanplein of Plein 1940. Bijvoorbeeld bij Robuust of Café de Vriendschap. Ook een hapje eten na een heerlijke winkeldag behoort tot de mogelijkheden. In een eetcafé of restaurant; in Middelburg is het allemaal mogelijk. Bekijk de mogelijkheden.

Foto: Beeldbank Middelburg