Reset Password

Your search results

Veelgestelde vragen

Is Stadscamping Zeeland het gehele jaar geopend?
Op 15 minuten lopen van het centrum van Middelburg kan het gehele jaar verbleven worden op Stadscamping Zeeland. Of u nu met eigen camper, caravan of tent komt of in een van onze suites voor 2, 4 of 6 personen wilt verblijven, u bent jaar rond van harte welkom. Naast reguliere plaatsen kunt u ook plaatsen boeken met eigen privé sanitair, bestaande uit een unit op uw camper/kampeerplaats met sanitair, wastafel met wastafelmeubel, douche en een gootsteen om de afwas te doen.
Onze suites zijn aantrekkelijk voor recreatieve gasten, maar ook voor de zakelijke bezoeker.

Ik zie op de website dat de receptie tot 17.00 geopend is. Wij komen echter pas na 17.00 uur aan. Kan dat?
Ja, dat kan. U kunt elke dag tot 21.00 uur inchecken. Op de receptiedeur vindt u verdere aanwijzingen.

Ik zie op de website dat de receptie om 09.00 uur open gaat. Kan ik ook eerder uitchecken?
U kunt s’ ochtends vanaf 08.00 uur de camping verlaten. Indien u tussen 08.00 uur en 09.00 uur wilt vertrekken, vragen wij u om de dag voor vertrek uw eventuele openstaande betalingen te voldoen. Dat kan op de receptie tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Op de dag van vertrek kunt u de pasjes dan in de daarvoor bestemde brievenbus stoppen.

Ik heb een klacht, wat nu?
Uw feedback vernemen wij graag en klachten nemen wij serieus. Voor ons is het een kans ons te verbeteren. Spreekt u een van ons aan om een toelichting te geven of vul het klachtenformulier in.