Reset Password

Your search results

Vakantieplannen? Alvorens gericht op zoek te kunnen gaan naar de juiste vakantiebestemming moet u eerst een aantal vragen voor uzelf beantwoorden.
Aan welke eisen moet de vakantielocatie doen?  Met welk vervoersmiddel wilt u op reis? Waar wilt u op vakantie? Hoeveel reistijd wilt u kwijt zijn? In welke accommodatie wilt u verblijven? Hoe wilt u uw vakantietijd besteden? Wat is uw vakantiebudget?
Heeft u antwoorden op deze vragen dan kan het vakantie boeken beginnen.

Vakantiebestemmingen in Zeeland
Met uw eigen auto of het openbaar vervoer kunt u prima in Nederland reizen. In Zeeland aan de kust kunt u op verschillende locaties van een fantastische zonvakantie genieten. Een heerlijke vakantiebestemming zoals Vlissingen, Oostkapelle, Cadzand of Kamperland. Met uiteenlopende accommodaties: een geheel verzorgd verblijf in een hotel of Bed & Breakfast óf genieten van het buitenleven op een camping. Zeeland heeft leuke plaatsen en mogelijkheden voor niet alleen een heerlijke zomervakantie maar om het gehele jaar door in uw vrije tijd te bezoeken.

Last minute
Ook voor een goedkope vakantie kunt u prima in Zeeland terecht. Door de grote keuze aan accommodaties is er voor elk wat wils.
U kunt uiteraard ook op zoek gaan naar een last minute. Zeeland biedt namelijk ook voldoende mogelijkheden voor een last minute vakantie.

Stadscamping Zeeland
Bent u ook bekend met het begrip stadscamping? Hier combineert u het gemak van de stad met het vrije gevoel van kamperen. In monumentaal Middelburg op loopafstand van het centrum ligt Stadscamping Zeeland. Niet alleen op loopafstand van het gezellige en sfeervolle centrum van Middelburg, maar ook op 10 autominuten afstand van het strand.
Met de mogelijkheid om te verblijven in een luxe chalet (mobile home), kamperen met eigen camper, caravan of tent.