Reset Password

Your search results

Uitjes met kinderen

Heerlijk om tijdens uw vakantie weer eens alle tijd te hebben voor uw kinderen. Samen lol maken en leuke dingen ondernemen; quality time.

Stadscamping Middelburg is een leuke camping voor kinderen en de perfecte uitvalsbasis om lekker met elkaar er op uit te gaan.

jonge-johannes-middelburg
Molen De Jonge Johannes

Net buiten Middelburg ligt deze gezellige speelboerderij met restaurant. Terwijl de kinderen naar hartenlust buitenspelen kunt u gezellig bijpraten op het sfeervolle terras.  Op de menukaart staan heerlijke Zeeuwse lekkernijen.
Serooskerke: ga naar de site.

Foto: De Jonge Johannes

Glowgolf Middelburg
Glowgolf

Midgetgolf was nog nooit zo spectaculair. Bij Glowgolf zijn er voor jong en oud verschillende parcours. In jungle sferen, in het donker met lichtgevende materialen een balletje slaan.
Erg leuk om te doen.
Middelburg: ga naar de site.

Foto: Glowgolf Middelburg

speeltuin Meiveld Middelburg
Speeltuin Meiveld

Een ruim opgezette speeltuin waar kinderen in verschillende leeftijdscategorieën  naar hartenlust kunnen spelen. De speeltuin beschikt over diverse speeltoestellen, een buitenzwembad (alleen bij mooi weer geopend) en skelters, loopfietsjes en steppen.
Middelburg: ga naar de site.

paardentram-middelburg
Paardentram Middelburg

Echt een aanrader is om wonderschoon Middelburg met de paardentram te verkennen. In de zomermaanden worden er dagelijks rondritten met en zonder gids verzorgd. Ook is het mogelijk om met groepen rondritten door Middelburg of over Walcheren te maken.
Middelburg: ga naar de site.

hof-poppendamme
Hof Poppendamme

Natuur-, speel- en beleefboerderij met een relaxtaurant (restaurant). Kinderen kunnen hier een hele dag lekker spelen. Voor een hapje en een drankje kunt u in het gezellige restaurant terecht. Hof Poppendamme betekent genieten van een onbezorgde dag!
Grijpskerke: ga naar de site.

Foto: Hof Poppendamme

Zwemparadijs Omnium Goes
Zwemparadijzen

In Middelburg en omgeving zijn diverse subtropische zwembaden; met verschillende baden, spectaculaire glijbanen en wildwaterbanen. Leuk om een dagje met het gezin te verblijven.
Het Vrijburgbad in Middelburg en het Omnium in Goes.
Middelburg: ga naar de site. Goes: ga naar de site.

Mini Mundi Middelburg
Mini Mundi

Mini Mundi is een echte aanrader. Naast een miniatuurpark van Walcheren is er een kleinschalig pretpark met verschillende attracties en ook nog een leuke buitenspeeltuin. En is het slecht weer? Ook de indoor speeltuin en voor de allerkleinsten 0-4 land zijn leuk om te bezoeken.
Middelburg: ga naar de site.

kanoa-wolphaartsdijk
Kanoa Outdoor en Events

Bent u in voor avontuur? Kanoa Outdoor en Events is actie, sport en fun óp en aan het Veerse Meer. Hier kunt u terecht voor de leukste en stoerste outdoor groeps activiteiten. Suppen, kano varen, boogschieten, touwbrug klauteren, vlot bouwen en varen en nog veel meer uitdagende en leuke bezigheden.
Wolphaartsdijk: ga naar site.

polderhuis-westkapelle
Polderhuis Dijk- en Oorlogsmuseum

In het Polderhuis komt de geschiedenis tot leven, is de zee binnen handbereik, kun je mooie exposities bekijken en meedoen aan leuke activiteiten en evenementen. Met voor de kinderen leuke speurtochten in en buiten het Polderhuis met Guusje, de mascotte.
Westkapelle: ga naar de site.

Klimbos Westenschouwen
Klimbos Zeeuwse Helden Westenschouwen

Een parcours hoog boven de grond van boom tot boom met tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en vele andere klimonderdelen. Er zijn vijf verschillende uitdagende routes. Een leuke actieve beleving van de natuur voor gezinnen.
Westenschouwen: ga naar de site.

berkenhof-tropical-zoo
Berkenhof Tropical Zoo en Vlindertuin

Een mini-jungle en vlindertuin met prachtige dieren in soorten en kleuren. Leuk om een bezoek aan de zoo en vlindertuin te combineren met vervoer middels een stoomtrein. De authentieke trein rijdt vanuit Goes naar Borsele met een halte ‘Berkenhof’.
Kwadendamme: ga naar site.

Foto: Berkenhof Tropical Zoo en Vlindertuin

Waterpark Neeltje Jans Oosterscheldekering
Aquasplash Neeltje Jans

Op een prachtige locatie bij de Oosterscheldekering ligt Deltapark Neeltje Jans. Met niet alleen een museum met informatie over de Deltawerken, maar ook Water, speeltuin, het Blue Reaf Aquarium, zeehondenshow, walviswereld, pretpark en veel meer.
Oosterscheldekering: ga naar de site.

Dagattractieszeeland.nl

Uiteraard is dit maar een greep uit de activiteiten die er te doen zijn met de kinderen. Voor meer informatie kunt u de site dagattractieszeeland.nl bekijken.

VVV Zeeland

Voor meer activiteiten en informatie over Zeeland, neem dan snel een kijkje op de site van VVVZeeland.

Uitmetkinderen.nl

Bezoek deze site voor leuke tips om met de kinderen op pad te gaan in Middelburg en omgeving. Uitmetkinderen.nl