Reset Password

Your search results

Uit in Middelburg

Wat is er ontzettend veel te beleven in en rondom Middelburg. Wanneer u op onze camping verblijft, hoeft u zich geen moment te vervelen.
Op onze pagina ‘Genieten’ kunt u al een eventuele keuze maken uit de activiteiten die wij voor u hebben geselecteerd. Hieronder stippen wij nog een aantal zaken aan. Raadpleeg onze agenda of er tijdens uw verblijf in Middelburg leuke evenementen en/of activiteiten plaatsvinden.

Winkelen
Winkelen in Middelburg langs vele creatieve en unieke winkeltjes. Met bijvoorbeeld InMiddels; een ‘conceptstore’ waar u voor leuke hebbedingetjes terecht kunt alsook voor wat lekkers bij de koffie-& saladebar.

Een hapje en een drankje
Borrelen/lunchen en dineren kunt u naar hartenlust. Middelburg heeft een breed scala aan mogelijkheden van een bruin café tot een chique restaurant. Niet alleen in Middelburg zelf maar ook daarbuiten kunt u culinair genieten. Bekijk de mogelijkheden.

Cultuur snuiven
Bent u een cultuurliefhebber dan is het goed toeven in Middelburg met haar rijke historie. U kunt Middelburg prima verkennen op de fiets of te voet. Op diverse locaties kunt u boekjes met wandeltochten verkrijgen zoals bijvoorbeeld bij de Touristshop op de Markt die u zeer waarschijnlijk minstens langs De Lange Jan, de Abdij, de Kloveniersdoelen, de Spanjaardstraat en de VOC-panden aan de kades brengt.
Uiteraard kunt u ook een wandeltocht onder begeleiding van een gids maken, slenterend door de smalle authentieke straatjes volledig terug in de tijd gaan. De Lange Jan, kenmerkend voor Middelburg kunt u niet alleen bewonderen maar ook beklimmen; een sportieve uitdaging die wordt beloond met prachtig uitzicht over Middelburg. Iets minder actief, maar niet minder leuk is een rondvaart langs bijzondere plekken in Middelburg. Ludiek en ontzettend leuk voor kinderen of grote groepen is Middelburg verkennen met de paardentram.

Kunst- en Cultuurroute
Een bijzonder evenement dat erg populair is bij bezoekers van Middelburg. Elke eerste zondag van de maand kunt u van 13.00 tot 17.00 bij alle 37 aangesloten ateliers, galeries en expositieruimtes naar mooie en bijzondere kunstwerken kijken.
Bekijk de site voor meer informatie.

Musea
Zin in een museum bezoek? Wat denkt u van het Zeeuws museum of de Vleeshal naast het Stadhuis. Bekijk de verschillende musea.

Festivals en evenementen
Het gehele jaar biedt Middelburg een breed scala aan festivals en evenementen door de hele stad.
Zo zijn er theatervoorstellingen en muziekoptredens in de Stadschouwburg, het Spiegeltheater en de Concert- en gehoorzaal maar ook op diverse andere locaties in Middelburg en haar omgeving.
Bekijk de evenementenkalender van Middelburg.
Wat te doen in Middelburg.

Kindervertier
En bent u met kinderen op vakantie, ook dan is er ontzettend veel te beleven in Middelburg en omgeving. Voor de allerkleinsten is er Minimundi met ‘miniatuur Walcheren’, een kleinschalig pretpark en een indoor speeltuin.
Zin om te zwemmen met de kinderen? Het Vrijburgbad in Middelburg; een mooi en uitgebreid zwembad waar u makkelijk een dag met de kinderen kunt vertoeven.
Ook speeltuin ‘het Meiveld’ met bij mooi weer toegang tot het buitenzwembad is een absolute aanrader. Leuk om te combineren met een bezoek aan de naastgelegen kinderboerderij ‘De Klepperhoeve’.

Flyer ‘Uitloper’: Kunst, cultuur, uitagenda Middelburg
Deze uitgebreide gratis flyer houdt u per maand volledig op de hoogte van alle uitjes in en rondom Middelburg. Wat een ontzettend mooi initiatief. De ‘Uitloper’ kunt u ophalen bij diverse uitgiftepunten. Wanneer u vanaf de camping een dagje winkelen of lekker een hapje gaat eten in het centrum, breng dan meteen een bezoek aan ‘De Drvkkerij’ (Markt 51) in Middelburg. Bij de balie kunt u de ‘Uitloper’ gratis ontvangen. Alle data met activiteiten en evenementen vindt u hier terug.

Rondvaart Middelburg

Wij hebben ontzettend genoten van de rondvaart door Middelburg.
Leerzaam en leuk om op deze manier Middelburg te ontdekken. Het is een aanrader! Hier alvast een voorproefje.