Reset Password

Your search results

Onze camping

Kamperen in Zeeland was nog nooit zo bijzonder. Op onze stadscamping, middenin het hart van de provincie Zeeland is uw vakantie een unieke ervaring. Genieten, genieten en nog eens genieten op deze camping aan zee.

Mooie kampeerplaatsen en voorzieningen, prachtig gelegen aan de rand van het prachtige en gezellige centrum van Middelburg.
Vanaf deze locatie bent u binnen 10 minuten fietsen in het hartje van Middelburg. Lopend langs een leuke route bereikt u binnen slechts 20 minuten het centrum. Deze familiecamping biedt u de ideale uitvalsbasis om zowel Middelburg als diverse highlights van Zeeland te bezoeken. Strand, zee en duinen, gezellige dorpjes en mooie steden. Laat u verrassen door de cultuur, de natuur en de kust. Zee en Land komen hier samen.

We hebben voor iedereen de perfecte accommodatie, van heel basic tot heel luxe met badkamer, keuken, televisie en centrale verwarming. Op de camping vindt u naast goede sanitaire voorzieningen ook een receptie en ontbijtservice. In het hoogseizoen worden er op de kindvriendelijke camping ook diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Wij verwelkomen vele toeristen; fietsers, families en kampeerders die Nederland en Zeeland willen bezoeken. Zij vinden bij ons een fantastische uitvalbasis. U zit direct aan de rand van Middelburg, de hoofdstad van Zeeland en monumentenstad van formaat.
De duinen en witte zandstranden zijn op 20 minuten fietsen of 10 minuten met de auto vanaf deze strandcamping in Zeeland te bereiken.

Ontspannen en volledig opgeladen naar huis na een heerlijke vakantie in Middelburg. Een gegarandeerd heerlijk verblijf met gratis WiFi.

Wij hopen u snel een keer te mogen begroeten!

Op de volgende pagina’s vindt u de algemene informatie van onze camping terug.

10 min. van de stad

15 min. van het strand

rustige groene plaatsen

familiaire sfeer