Reset Password

header_image
Your search results

In het paasweekend kunt u al prima kamperen. Het weer laat het waarschijnlijk nog niet toe om in uw tent te verblijven, maar in een chalet, caravan of camper is het heerlijk vertoeven. Ons voorstel is om Pasen eens op een stadscamping door te brengen. Tijdens de paasdagen het vrije buitengevoel combineren met een stedentrip; helemaal fantastisch. Een stadscamping biedt u de mogelijkheid om heel eenvoudig naar het hart van de stad te wandelen om aldaar gezellig te winkelen, te borrelen, musea te bezoeken of de binnenstad te verkennen.
Waarbij op de camping uw lentegevoel een absolute boost krijgt; opstaan met een zonnetje, genieten van de kleurenpracht van krokussen en de frisse geur van het gras.
Leuk om samen met de kinderen op de veranda of in de voortent van een paasontbijt te genieten. Om daarna met een voldaan gevoel paaseieren te gaan zoeken. Bijzonder en uitermate gezellig om zo met Pasen samen te zijn.

Verblijft u op Stadscamping Zeeland in Middelburg dan zult u naast het kamperen ook genieten van wonderschoon Middelburg.
Leuk om deze prachtige monumentenstad te ontdekken met de rondvaartboot, paardentram of te voet (al dan niet met een gids).
Bekijk de activiteiten in Middelburg

Bent u een last minute paasweekend aan het organiseren? Denk dan ook eens aan een stadscamping. Een mini paasvakantie in eigen land op een stadscamping is een fantastisch idee.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de heropening van Stadscamping Zeeland. In verband met deze werkzaamheden kunt u Pasen 2017 nog niet op Stadscamping Zeeland verblijven.
Wij verwelkomen u graag deze zomer.
En in 2018? Dan bent u van harte welkom met de Paasdagen.