Reset Password

header_image
Your search results

Monday March 20th, 2017 by shinemark

Stadscamping Zeeland in Middelburg, oftewel citycamp Middelburg, is een prachtige camping in hartje Middelburg. Een mooie camping op Walcheren, niet direct aan de kust; geen camping Zoutelande, camping Cadzand, camping Renesse, maar in de stad Middelburg. Een mooie citycamp op loopafstand van het gezellige en sfeervolle centrum van Middelburg met het gevoel van vrijheid, rust en ruimte. Monumentaal Middelburg is op vele manieren te verkennen; lopend met een gids, ludiek met de paardentram of bijvoorbeeld op het water met een rondvaartboot. Maar Middelburg leent zich ook uitstekend om zelf langs de kades en door de smalle straatjes te slenteren en de sfeer en cultuur van weleer te proeven. Ideaal als stadsuitje.
Verder kunt u heerlijk winkelen in Middelburg met een uitgebreid assortiment aan leuke boetiekjes en mooie winkels.
De terrassen op het Tympaanplein en plein 1940 nodigen uit voor een drankje en een hapje en zijn tot laat in de avond een gezellige plek om te borrelen. Zin om uit eten te gaan? Ook hiervoor kunt u prima in Middelburg terecht. Stadscamping Zeeland heeft alles wat een citycamp in Middelburg nodig heeft!

Citycamp Middelburg biedt door zijn gunstige ligging alle mogelijkheden om tijdens uw vakantie volop van de duinen, het strand en de zee in Zeeland te genieten. Garantie voor een heerlijke vakantie in Zeeland.
Er zijn verschillende verblijfsmogelijkheden op citycamp Middelburg. Houdt u van enige luxe dan kunt u uw vakantie doorbrengen in een luxe chalet of mobile home. Bent u een echte kampeerder dan heeft deze citycamp mooie camperplaatsen voor uw eigen camper en toeristische plaatsen voor uw caravan of tent. De stadscamping is van alle gemakken voorzien en zal u zeer zeker een fantastische vakantie bezorgen.

Naast Stadscamping Zeeland zijn er geen andere citycamps in Middelburg. Dit is ook niet nodig want citycamp Middelburg is niet te evenaren. De ligging, de voorzieningen, monumentaal Middelburg en de Zeeuwse kust maken citycamp Middelburg tot een echte topper.

Ook in vergelijking met andere citycamps in Zeeland blijft Stadscamping Zeeland in Middelburg favoriet.