Reset Password

Your search results

Wilt u dit jaar eens luxe kamperen in Zeeland? Al eens aan het huren van een luxe chalet gedacht? Op de prachtige Stadscamping Zeeland middenin monumentaal Middelburg heeft u de keuze uit een aantal prachtige chalets. Het kampeergevoel en luxe ineen op een ideale plek; alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.

Om echt verwend te worden is er op de stadscamping een City Suite voor 2 personen te boeken; een hotelchalet inclusief opgemaakte bedden, handdoeken en iedere dag een ontbijt.
U geniet zo van de service van een hotel én van de vrijheid en gezelligheid van een camping.

Bent u met zijn viertjes op vakantie dan hebben wij 2 prachtige typen chalets voor u. De City Suite 4 persoons en de City Suite Premium 4 persoons; luxe chalets waarbij de privacy voorop staat! Naast los van elkaar gelegen slaapkamers, beschikt de City Suite Premium 4 persoons zelfs over twee badkamers.

Heeft u een familie-uitje gepland? Stadscamping Zeeland beschikt over de perfecte accommodatie. Een prachtig 6 persoons chalet; City Suite 6 persoons met 2 badkamers, 3 slaapkamers en een goed uitgeruste keuken met vaatwasser. Een garantie voor gezellig samenzijn en de perfecte uitvalsbasis om met zijn allen de prachtige kust van Walcheren en Middelburg te verkennen.

Is Zeeland ook uw favoriete vakantiebestemming? Kampeert u graag, maar bent u ook op zoek naar meer luxe? Boek dan één van de prachtige chalets op Stadscamping Zeeland.
Bekijk de mogelijkheden.